همه سوالات بوت استرپ

0

پاسخ

دوره آموزش جامع بوت استرپ ۵

سلام توی دوره آموزش جامع بوت استرپ ۵ قبل از ثیت نام ویدئوی معرفی پروژه دوم که یک وبسایت فروشگاهی هست قرار داده نشده. لطفا ویدئوش رو بذارید. ممنون

بوت استرپ

0

پاسخ

عدم نمایش کلاس های Glyphicons

سلام. چرا کلاس های گرافیکی در بوت استرپ کار نمی کند؟ کد و خروجی ها ارسال کرده ام.

بوت استرپ

2

پاسخ

درباره ی طراحی سایت

من قسمت 73 Bootstrap پیشترفته رو نگاه کردم ساخت Loder بود… من یه Loder رو پیدا کردم و کد هاش رو نوشتم… Loder اجرا شد ولی وقتی خواستم Loder بعد از چند ثانیه بره این دستور اجرا نمیشه… حتی برگشتم و Loder شما رو انتخاب کردم ولی بازم کار نکرد… تمام کدهای Main js شما رو هم نوشتم ولی بی فایده بود… به نظر شما مشکل از کجاست؟  سورس کد هم گذاشتم… کسی مشکل رو میدونه؟  

بوت استرپ

1

پاسخ

درباره ی دوره ی رایگان Asp cre

سلام وقت بخیر آقای اصلانی… حسام فر هستم… می خواستم ببینم دوره ی رایگان Asp cre رو از سایت برداشتید؟ اگر برداشتید چطور میشه از دوره استفاده کرد… ممنونم

بوت استرپ

1

پاسخ

bootstrap5

ببخشید استاد bootstrap5 را اموزش میدهید؟ فیلم اموزشیش کجاست؟

بوت استرپ

1

پاسخ

دوره

قابلیت دانلود برای دوره خریداری شده موجوده؟

بوت استرپ

0

پاسخ

سلام وقت به خیر .واسه خروجی دادن به db ارور try again رو میزنه نمیدونم مشکلش از کجاس

{% load static %} <div class="row mt-100"> <div class="col-lg-12 col-sm-12"> <div class="contact-form "> <form method="post" class="box-1 contact-valid" id="contact-form"> {% csrf_token %} <div class="row"> <div class="col-lg-6 col-sm-12"> <input type="text" name="fname" class="form-control" placeholder="First Name *" dir="ltr"> </div> <div class="col-lg-6 col-sm-12"> <input type="text" name="Lname" class="form-control" placeholder="Last Name *" dir="ltr"> </div> <div class="col-lg-6 col-sm-12 mt-15 mt-lg-0"> <input type="email" name="email" class="form-control" placeholder="Email *" dir="ltr"> </div> <div class="col-lg-12 col-sm-12"> <textarea class="form-control" name="message" placeholder="Your Message" dir="ltr"> </textarea> </div> <div class="col-lg-12 col-sm-12 text-center"> <button type="submit" class="btn-st">Send </button> <div id="loader"> <i class="fas fa-sync"></i> </div> </div> <div class="col-lg-12 col-sm-12"> <div class="error-messages"> <div id="success"> <i class="far fa-check-circle"></i>Tenks.Your Message Sent! </div> <div id="error"> <i class="far fa-times-circle"></i>Try Again! </div> </div> </div> </div> </form> </div> </div> </div>

بوت استرپ

0

پاسخ

مشکل در پروژه ی قالب وب سایت شخصی

سلام استاد فرهانی ممنون از اموزش خوبتون در فریمورک بوت استرپ من در پروژه ی قالب وب سایت شخصی یک مشکلی برام پیش امد که تمام کد های HTML که می نویسم زیر هم و با فاصله قرار نمی گیرند.ممنون میشم راحل این مشکل را بفرمایند. .

بوت استرپ

1

پاسخ

اتمام دوره

سلام استاد این  دوره  بوت استرپ  نوشتین  در حال بارگزاری  چقدر زمان میبره  تا  تموم شه ؟

بوت استرپ

1

پاسخ

سایز دادن دلخواه

چطوری میشه به دکمه ها سایز دلخواه خودمون بدیم یا رنگ دلخواه خودمون در بوت استرپ؟مثلا در placecholder یا دکمه ها؟

بوت استرپ

1

پاسخ

رفع خطا

با سلام و وقت بخیر خدمت همه عزیزان من یک منوی آکاردئونی برای سایتم درست کرده بودم که حقیقتا تا چند وقت پیش به خوبی کار میکرد و زمانی که سایتم را خواستم آپلود کنم متوجه این شدم که این قسمت خوبخود از کار افتاده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و بگید ایراد کارم کجاست لازم به ذکر هست که منو باز نمی شود 

بوت استرپ

1

پاسخ

در مورد بوت استرپ

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی میخواستم بدونم برای شروع جنگو یادگیری بوت استرپ ضروری هست؟ در سایت کدیاد اموزش بوت استرپ چیزی حدود 24 ساعته که فکر میکنم دو ماه زمان ببره یادگیریش ممنون میشم توضیح بدید

بوت استرپ

0

پاسخ

ادامه آموزش

سلام وقت بخیر ضمن تشکر و قدر دانی بابت آموزش های مفید و واضح امید است ادامه آموزش ها را ادامه دهید سپاسگزارم

بوت استرپ

1

پاسخ

بک گراند

سلام توی قسمت 26 شما با استفاده از کد تونستید به بک گراندتون w و h ارتفاع و عرض بدین .. ولی من هرکاری میکنم نمیشه باید حتما میان تگ div یه چیزی بنویسم تا بک گراند بده. ممنون میشم راهنمایی کنید

بوت استرپ

1

پاسخ

بوت استرپ

باسلام و خسته نباشید ادامه بوت استرپ کی میاد که تموم بشه ؟

بوت استرپ

2

پاسخ

zaman hododi

salam khaste nabashid  ? to in dore boostrap 4 o 5 ham tadris mishe  ? o zaman hododi dore cheghad has  mamnon

بوت استرپ

1

پاسخ

bootstrap RTL

سلام استاد دلیل اینکه تو بوت استرپ دانلود شده ما گزینه آر تی ال وجود نداره چیه ؟؟ اصلا جی کوئری هم نداره ! لطفا نحوه صحیح دانلودش رو بفرمایین!

بوت استرپ

محبوب ترین مقالات