00:00/00:00

1x

محمدرضا احمی

محمدرضا احمی

11,006 بازدید

مسیر یادگیری سئو (S.E.O)

یک حوزه کاری جذاب، پرتقاضا و پردرآمد! در این مقاله سریع‌ترین و راحت‌ترین مسیر یادگیری سئو (SEO) که شما را به درآمد می‌رساند، یاد خواهید گرفت!

در این مطلب قصد داریم به طور کامل درباره مسیر یادگیری سئو (S.E.O) صحبت کنیم. پیش از هر چیز می‌دانید که سئو به معنای بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو مانند گوگل است. برای این‌که سایت شما جز نتایج برتر جستجو قرار گیرد باید روی سئو آن کار کنید. علاوه بر این ممکن است شما سئو را به‌عنوان شغل در نظر بگیرید و سئو سایت‌های مختلف را برعهده بگیرید و آنها را به نتایج برتر گوگل بیاورید.

 

فرض کنید شما یک سایت آنلاین دارید و در برخی از کلمات جز نتایج برتر گوگل هستید. زمانی که شخصی وارد گوگل شده و آن کلمه کلیدی را جستجو می‌کند با مشاهده شما به‌عنوان رتبه اول آن صفحه با دیدن محصولات شما به مشتری شما تبدیل خواهد شد. سئو دارای بخش‌های مختلفی از جمله بازاریابی محتوا، سئو تکنیکال و ... هست که هریک دارای بخش‌های مجزایی هستند.

 

شروع سئو

 

شروع مسیر یادگیری سئو

در اولین گام از نقشه راه SEO شما باید بیاموزید که یک استراتژی سئو را تدوین کنید. برای این کار باید رقبای خود را آنالیز کرده، درباره کلمات کلیدی تحقیق کنید، هدف مخاطب را شناسایی کرده، ساختار سایت و معماری محتوای صفحات سایت خود را به‌درستی طراحی کرده و سایر نکات مربوط به تدوین استراتژی را انجام دهید.

 

پس از تدوین استراتژی در مسیر یادگیری سئو (S.E.O) وارد حوزه سئو تکنیکال خواهیم شد. در این بخش باید دقت کنید که کدنویسی سایتتان مطابق با اصول سئو بوده و استانداردهای جهانی سئو مانند سرعت بالا، تجربه کاربری، نمایش صحیح سایت در موبایل و ... در سایت شما رعایت شده باشد. اگر سایتی که در حال سئو آن هستید توسط یک برنامه‌نویس نوشته شده باشد شما به‌عنوان کارشناس سئو باید مواردی که مربوط به سئو تکنیکال می‌شود را به برنامه‌نویس منتقل کنید.

 

پس از سئو تکنیکال شما باید وارد حوزه سئو محتوا شده و روی محتوای سایت خود کار کنید. محتوای شما باید مطابق با نیاز کاربران بوده و باید نیازهای کاربران را رفع کند. اگر بتوانید این کار را به‌خوبی انجام دهید گوگل سایت شما را بالاتر از رقبایتان قرار خواهد داد. پس از کارکردن روی محتوا و لینک‌سازی‌های داخلی شما باید روی لینک‌سازی خارجی سایت نیز تمرکز کرده و شبکه‌های اجتماعی را نیز بهینه‌سازی می‌کنید. آشنایی با لینک‌سازی نیز در نقشه راه سئو از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

آنالیز کاربران

 

آنالیز کاربران در مسیر یادگیری سئو

پس از آنکه تمام اقداماتی که در بخش قبلی درباره مسیر یادگیری سئو (S.E.O) بیان کردیم را طی کردید زمان آن است که با استفاده از ابزارهای تحلیل داده‌ای که وجود دارند اقدام به آنالیز کاربران خود کنید و بررسی کنید که آیا به نتیجه دلخواه خود و مجموعه‌ای که برای آن کار می‌کنید رسیده‌اید یا خیر؟ برای یادگیری سئو مجموعه‌ای از منابع خارجی و داخلی وجود دارد که شما می‌توانید از هریک از آنها برای یادگیری سئو استفاده کنید. علاوه بر این شما می‌توانید از دوره سئو سایت که در سایت کدیاد موجود است نیز استفاده کنید.

 

درآمد متخصص سئو

 

نکاتی مهم درباره درآمد متخصص سئو

در این بخش از نقشه راه سئو قصد داریم درباره درآمد متخصص سئو نیز صحبت کنیم. به‌طورکلی برای صحبت درباره درآمد متخصص سئو باید بدانید که ما سه عنوان شغلی برای یک متخصص سئو داریم که این سه مورد عبارت‌اند از: کارشناسان سئویی که دارای تیم هستند، کارشناسان سئویی که به‌صورت فریلنسر کار می‌کنند و کارشناسانی که قصد استخدام در یک شرکت را دارند.

 

درآمد کارشناسی که خود دارای یک تیم یا شرکت است از ماهی 10-15 میلیون تومان در ماه شروع شده و محدودیتی در سقف ندارد. درآمد کارشناس سئویی که به‌صورت فریلنسر کار می‌کند از ماهی 3 الی 6 میلیون تومان در ماه شروع شده و با افزایش تعداد پروژه‌ها در ماه این درآمد نیز به همان نسبت افزایش پیدا می‌کند. افرادی که قصد استخدام در یک شرکت را دارند نیز دارای درآمد بین 5 تا 7 میلیون در ماه هستند و ممکن است این مقدار بیشتر نیز باشد. هرچه تجربه و نمونه کارهای حرفه‌ای شما بیشتر باشد قطعا روی درآمد شما نیز تاثیرگذار خواهد بود.

 

 

 

 


 

مسیر یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

 


 

مسیر یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون

 


 

مسیر یادگیری زبان برنامه نویسی موبایل

 


 

مسیر یادگیری برنامه نویسی و توسعه وب

 


 

مسیر یادگیری برنامه نویسی بک اند

 


 

مسیر یادگیری برنامه نویسی فرانت اند

 


 

مسیر یادگیری برنامه نویسی