00:00/00:00

1x

 امیرحسین  امیری

امیرحسین امیری

12,134 بازدید

مسیر یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون

در این مطلب قصد داریم درباره مسیر یادگیری زبان برنامه‌نویسی پایتون و مسیری که پس از طی‌کردن مسیر یادگیری پایتون پیش روی ما قرار گرفته است صحبت کنیم. پایتون یک زبان برنامه‌نویسی شی گرا و سطح بالا است. منظور از سطح بالا این است که سینتکس این زبان به زبان انگلیسی بسیار نزدیک است. پس اگر شما هم علاقه‌مند به آشنایی با مسیر یادگیری python هستید با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

 

آموزش پایتون

زبان پایتون

زبان برنامه‌نویسی پایتون

اولین نکته‌ای که باید در مسیر یادگیری زبان برنامه‌نویسی پایتون به آن دقت داشته باشید این است که این زبان بسیار ساده و راحت است و می‌تواند نقطه شروع مناسبی برای ورود به دنیای برنامه‌نویسی باشد. این زبان یک زبان برنامه‌نویسی چندمنظوره است که می‌توان در حوزه‌های مختلف از آن استفاده کرد. شما می‌توانید پس از شروع مسیر یادگیری پایتون از این زبان برای طراحی بازی‌ها، تحلیل داده و ساخت نرم‌افزارهای موبایل و کامپیوتر استفاده کنید. این زبان در حوزه هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی ربات‌ها نیز امروزه حرف اول را در دنیا می‌زند.

 

طبق آمارها و نظرسنجی‌های صورت‌گرفته زبان برنامه‌نویسی پایتون موفق شده است تا در سال 2021 جایگاه اول را در لیست محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی به دست بیاورد. یادگیری پایتون به‌تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست و شما باید پس از شروع مسیر یادگیری python یکی از شاخه‌های مختلف آن را انتخاب کرده و آن را ادامه دهید.

 

حوزه‌های مختلف پایتون

حوزه‌های مختلف پایتون

حوزه‌های مختلف برای فعالیت با زبان برنامه‌نویسی پایتون

در این بخش از نقشه راه برنامه‌نویسی پایتون قصد داریم درباره شاخه‌های مختلفی که در این زبان وجود دارد صحبت کنیم. با استفاده از فریم‌ورک‌های جنگو و flask شما می‌توانید وارد حوزه برنامه‌نویسی وب شوید. امروزه وب‌سایت‌هایی مانند یوتیوب، یودمی و ... از این فریم‌ورک‌ها استفاده می‌کنند. پایتون در زمینه هوش مصنوعی حرف اول را در دنیا می‌زند و شما برای این شاخه می‌توانید از کتابخانه‌های معروفی مانند pandas، Numpy و ... استفاده کنید. پس از یادگیری مقدماتی این زبان شما می‌توانید از کتابخانه‌هایی مانند kivy، tkinter و ... برای برنامه‌نویسی موبایل و دسکتاپ استفاده کنید. شما با استفاده از این ابزارها می‌توانید برای سیستم‌عامل‌های مختلف ویندوز، مک و لینوکس برنامه‌نویسی کنید.

 

اگر علاقه‌مند به حوزه هک و امنیت هستید پایتون دارای کتابخانه‌های زیادی در این زمینه می‌باشد که از جمله آنها می‌توان به Requests، Scapy و ... اشاره کرد. پایتون را می‌توان در حوزه web scraping نیز مورداستفاده قرارداد و از کتابخانه‌های معروف مانند Selenium و beautiful soup در این زمینه استفاده کرد. به کمک پایتون شما می‌توانید ربات‌های معامله‌گری بنویسید که به‌جای شما در بازارهای مالی معامله می‌کنند. علاوه بر این می‌توان از پایتون برای بازی‌سازی، ساخت ربات تلگرام و واتس‌اپ و ... نیز استفاده کرد. اگر علاقه‌مند به یادگیری این زبان برنامه‌نویسی هستید می‌توانید از طریق سایت کدیاد از آموزش برنامه‌نویسی پایتون استفاده کنید.