درگاه بانکی

سوال شده توسط: کورش ندیمی

تاریخ ثبت: ۱۴۰۱/۰۷/۲۵

بازدید: 268

پاسخ: 0

تگ: Asp.net Core


با سلام و وقت بخیر خدمت جناب مهندس اشرافی ممنون بابات راهنمایی و عرض پوزش برای مزاحمتهای زیاد من یک مشکل دارم با درگاه بانکی من یک درگاه بانکی برای سایتم درست کردم توی لوکال به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی نداره ولی زمانی که سایت را پابلیش میکنم میره روی اینتر نت همین درگاه بجای اینکه دکمه خرید را میزنه کاربر بره بانک میره یک صفحه سفید. چطوری و به چه شکلی این مشکل را پیدا کنم لازم به ذکر هست که log  گرفتم ولی چیزی را بهم نشون نداد به چه شکلی باید خطای بعد از پابلیش را شناسایی کنم . مورد بعدی مهندس خیلی از آموزشها همراه آموزش برای اون آموزش برنامه تست را آموزش نمیدن که چطوری برای سایت خودمان قسمت تست بزاریم در این خصوص آموزشی سراغ دارید ممنون میشم معرفی بفرمایید

برای ثبت پاسخ باید خود شوید

محبوب ترین مقالات