loading...
سوال شده توسط : X boy
تاریخ : 18:19 1401/06/30
بازدید : 34 بار

سلام من هر کار کردم حتی با کپی از سایت جنگو باز هم viewساخته نمیشه

سلام

دقت کنید، مشکل از view نیست. مشکل از url ها و نوع آدرس دهی شماست.

توی فایل url های مرکزی پروژه تون که تمام دیگر فایل های url رو اصطلاحا توش رجیستر میکنید، ادرس url رو وارد کردید ‘blog'. 

این کار اشتباه نیست، اشتباه شما از جایی شروع میشه که توی مرورگر تون به جای blog/home، میزنید home بدون بلاگ که جزو آدرس هست.

بنابراین، یا باید توی آدرس دهی مرورگر،( عکس پنجم) وقتی آدرس رو میزنید اینطوری بنویسید: http://127.0.0.1:8000/blog/home

یا اینکه در فایل url های مرکزی؛ آدرسی که برای بلاگ مشخص کردید رو حذف کنید و به این صورت بشه:

path('', include('blog_app.urls')),

اینطوری کار میکنه

10:19 1401/07/01

ن خب اگه دقت کنید  

view  من اصلا در لیست نیست و فقط ادمین هست و این راه حل رو امتحان کردم جواب نداد

 

12:07 1401/07/02

اگر هم امکانش هست مشکل رو زود تر بهم بگین ممنون میشم اخه چند روزه کارم متوقف شده و هرچی میگردم راه حل پیدا نمیکنم

 

12:08 1401/07/02

برای ثبت پاسخ باید وارد حساب کاربری خود شوید