دلیل استفاده نکردن از Auto Mapper

سوال شده توسط: Amirmhdi Gol

تاریخ ثبت: ۱۴۰۱/۰۲/۱۸

بازدید: 294

پاسخ: 1

تگ: Asp.net Core


سلام اقای اشرافب عزیز خسته نباشید میخواستم بدونم چرادر قسمت 77 در پروژه EShop از AutoMapper برای مپ کردن DTO به انتیتی استفاده نکردین ؟ 

پاسخ ها
user

محمد اشرافی

سلام سلامت باشید ، چون ساختار کلاس هامون جوری بود که احتیاجی به autoMapper نداشتیم اگر می خواستیم از AutoMapper استفاده کنیم باید کلی تنضیمات می نوشتیم و خیلی جاها احتیاج میشد بعد مپ کردن توسط AutoMapper خودمون هم یه سری قسمت هارو مپ کنیم و اینکه یه وابستگی کمتر باشه خیال آدم راحت تره

 

البته استفاده از AutoMapper مزایای زیادی داره و خیلی جاها خوبه ازش استفاده کرد، اگر Dto تون ساختار تو در تو نداره بهتره از همون AutoMapper استفاده کنید

برای ثبت پاسخ باید خود شوید

محبوب ترین مقالات