خطای بیمورد

سوال شده توسط: محسن شرفی

تاریخ ثبت: ۱۴۰۰/۰۶/۱۲

بازدید: 915

پاسخ: 14

تگ: Laravel


Attempt to read property on null به عکس ها نگا کنید مشتهده میکنید ک در جدول user اطلاعتی وارد کردم ولی خطا میده چرا؟
پاسخ ها
user

محسن شرفی

اینم از کد هاش

دریافت فایل ضمیمه
user

مهدی مهری

من فیلد image رو داخل جدول user تو عکس ندیدم . مطمئنی هست ؟

user

محسن شرفی

بله هستش ولی اونطرفه اصلا image ن برای name چرا اون خطا خطا میده؟

user

قاسم بساکی

سلام خدمت شما دوست عزیز . 

یک تصویر هم از کدهای کلاس بفرستید که ببینم این $article از کجا اومده

user

قاسم بساکی

اگر article رو دارید به عنوان پارامتر ورودی این کامپوننت میگیرید ، و مستقیما از دیتابیس دریافتش نمیکنید ، ازش dd() بگیرید ببینید به صورت کالکشن هست یا آرایه؟

user

قاسم بساکی

اگر آرایه باشه باید اینطوری یوزرش رو صدا بزنید

$article[user]

و مطمئن شوید که حاوی user باشد

user

محسن شرفی

بفرماعیید استاد

دریافت فایل ضمیمه
user

قاسم بساکی

شما توی فانکشن mount بعد از اینکه article رو با توجه به id دریافتی مقدار دهی می کنید ، یک dd ازش بگیرید ببینید دربین فیلدهای اون ، اصلا user وجود داره؟

user

محسن شرفی

بله وجود داره 

user

قاسم بساکی

یعنی الان به همین شکل از dd میگیرید جواب میده؟

$article->user->image

توی فانکشن mount؟

اگر اینطوره توی یک متغیر ذخیرش کنید و توی بلید قرار بدید.

user

محسن شرفی

به صورت آرایه برمیگردومه

user

قاسم بساکی

اگه میشه ی تصویر از dd که میگیرید بدید

من احساس میکنم هر مشکلی هست اینجاست

اگه دیتا به درستی دریافت بشه نباید توی صفحه موردی پیش بیاد

user

مهدی مهری

با اجازه بزرگتر ها

فیلد wirter_id تو جدول مقاله ها رو تغییرنام بده به user_id (تو آپاچی روی جدول کلیک کن . structure بزن . فیلد رو انتخاب کن . change بزن . اسمشو عوض کن)

fillable تو مدل مقاله هم تغییر نام بده 

حالا wirter_id رو دیگه تو تعریف رابطه نیار و بزار حالت پیش فرض خود لاراول شناسایی کنه

اگه درست کار کرد همینجا بگو 

من که دلیلشو نفهمیدم . هرکاری کردم با کلید خارجی جواب نگرفتم . امیدوارم استاد محترم آقای بساکی توضیح بده

مثل اینکه کلید خارجی باید در جدول user باشه

و اگر در هر دو جدول از کلید دیگر استفاده می کنیم . اسم دو تا فیلد رو تو رابطه میاریم.

نمیشه یکی از فیلد ها id باشه

user

قاسم بساکی

سلام خدمت دوستان عزیز 

به این شکلی که دوستمون نوشتن نام فارنکی رو مشکلی نداره . من خودم به این شکل استفاده کردم. ولی باید توی رابطه تعریف بشه

مثلا id جدول users باید با کلید خارجی user_id در جدول articles رابطه داشته باشه.

و اگر از writer_id استفاده شده ، باید هنگام ایجاد رابطه در مدل تعریف بشه. که ظاهرا دوستومون انجام دادن

از برگشتی تون dd بگیرید ببینید بازگشتی چی دارید

برای ثبت پاسخ باید خود شوید

محبوب ترین مقالات