مایگریشن code frist در sql

سوال شده توسط: علی جمشیدی

تاریخ ثبت: ۱۴۰۰/۰۴/۱۷

بازدید: 1,280

پاسخ: 0

تگ: SQL Server


سلام.وقت بخیر.یه سوال داشتم ممنون می شوم جواب بدهید.من یک پروژه کد فرست دارم ، وقتی اجراش می کنم ،بطور پیش فرض خوب می رود در درایو c ،بانک وجدول ها رو در پوشه Data می سازد،درایو c در ویندوز سرورم جا ندارم،از گزینه فایل sqlمی خواهم تغییر آدرس بدم نمی شود،ولی با کوئری بردم درایو f ،ولی برای آپدیت های بعدی و مایگریشن های بعدی مشکل خطا مایگریشن می دهد.سوالم اینکه در کد فرست کجا هست که داره میگه برو تو درایو c بساز ؟(مثلا f کنم).الان دیتابیس آدرسش در درایو F هست.فیلد مایگرشن در سرور پاک کنم اسکریپت دیتا از فقط مایگرشن  لپ تاپ بگیرم رو سرور بیام اجراش کنم به نظر اوکی هست؟البته یه نوع یک فیلد جدول دیگه ام تغییر پیدا کرده

برای ثبت پاسخ باید خود شوید

محبوب ترین مقالات