rememberMe در احراز هویت

سوال شده توسط: رامین قره داغی

تاریخ ثبت: ۱۴۰۰/۱۰/۰۹

بازدید: 797

پاسخ: 10

تگ: Asp.net Core


سلام استاد خسته نباشید من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم که تیک  مرا بخاطر بسپار رو که وفتی نمیزنم هم برای بار بعدی که میام مستقیم میره داخل پنل شما هم فرمودین که شاید تو حالت پروداکشن این مشکل رفع بشه ولی باز نشده ممکنه راهنمایی کنید

پاسخ ها
user

محمد اشرافی

سلام ، یه عکس از Startup بفرستید

 

user

رامین قره داغی

بفرمایین

دریافت فایل ضمیمه
user

محمد اشرافی

مشکلی توش نمی بینم ،  زمان Expire شدن رو هم بهش بیدین ببینم مشکل حل نمیشه

user

رامین قره داغی

اگه منظورتون اینه اکسپایر درست کار میکنه ولی باز وقتی تیک remember رو نمیزنم مستقیم دفعه بعد میره داخل پنل

دریافت فایل ضمیمه
user

محمد اشرافی

نه Expire ای که توی StartUp ه

user

رامین قره داغی

بعد UseAuthorization زیرش UseSession هم نوشتم ولی نشد

دریافت فایل ضمیمه
user

محمد اشرافی

نه ببینید به این شکل ExpireDate رو ست کنید : 

 services.AddAuthentication(option =>
    {
        option.DefaultAuthenticateScheme = CookieAuthenticationDefaults.AuthenticationScheme;
        option.DefaultChallengeScheme = CookieAuthenticationDefaults.AuthenticationScheme;
        option.DefaultSignInScheme = CookieAuthenticationDefaults.AuthenticationScheme;

    }).AddCookie(option =>
    {
        option.LoginPath = "/Login";
        option.LogoutPath = "/Logout";
        option.ExpireTimeSpan = TimeSpan.FromDays(30);
    });
user

رامین قره داغی

نه استاد متاسفانه نشد از هرجای پروژه بگین نشون بدم بهتون

user

محمد اشرافی

Break point بزارید توی لاگین و اطمینان پیدا کنید که اون مقدار bool درست ارسال میشه ( شاید بایند نشده باشه )

user

رامین قره داغی

وقتی تیک نمیزنم falseمیده

دریافت فایل ضمیمه
برای ثبت پاسخ باید خود شوید

محبوب ترین مقالات